no i mnie jednak też nie bo jest mecz
Polecam warsztat AUTOM (mechanika samochodowa) w Gdańsku
Zwiń
X
-
Polecam warsztat AUTOM (mechanika samochodowa) w Gdańsku
Jak w temacie polecam warsztat mechaniki samochodowej Autom w Gdańsku. Firma znajduje się na ul. Równej15. Solidnie wykonują swoje prace, nowe podnośniki, dobrze wyposażone zaplecze techniczne, można bez problemu być przy aucie podczas wykonywania napraw. W przypadku dłuższej naprawy czas oczekiwania można spędzić na wygodnej kanapie pijąc kawę. Pracownicy serwisu to ludzie, którzy pracowali w autoryzowanych serwisach SKODY posiadający duże doświadczenie odnośnie naszej marki. To tyle jeśli chodzi o słodzenie , osobiście wykonuję wszystkie naprawy i jestem bardzo zadowolony, ceny też mają przystępne.
Dla naszych klubowiczów proponują zniżki 5-10%.
AUTOM
Twój mechanik - Gdańsk,
ul. Równa 15
tel 730 888 600
http://www.autom.gda.pl/
[/u][/i]
-
-
Re: Polecam warsztat AUTOM (mechanika samochodowa) w Gdańsku
Zamieszczone przez mrfaziTo tyle jeśli chodzi o słodzenie
a na poważnie przydatna informacjaByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
strazakp, nie żebym się czepiał ale w ilu jeszcze wątkach poruszysz temat za ile możesz mieć zrobiony rozrząd?
po prostu zadzwoń i sie dowiedz :roll:
a jak już wymienisz to wtedy napisz za ile to zrobiłeś
przepraszam za OTprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdystrazakp, nie żebym się czepiał ale w ilu jeszcze wątkach poruszysz temat za ile możesz mieć zrobiony rozrząd?
po prostu zadzwoń i sie dowiedz :roll:
a jak już wymienisz to wtedy napisz za ile to zrobiłeś
przepraszam za OTstrazakp
Była O1 1.9 tdi 110KM ASV 2001r. - służyła mi dzielnie 6 lat.
Jest O2 1.4 tsi, 156KM/260Nm (podobno), CAXA, 2009r.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez strazakpNie rozumiem pretensji
skoro z nim piszesz na PW to po co tu napisałes ten post?
przecież to nie jest warsztat mrfazi, - podał nr tel- zadzwoń do warsztatu i się dowiesz zamiast powielać kolejny raz te same posty temat
o sorki- tym razem jest 900, ostatnio jak czytałem było chyba 950
jeszcze raz przepraszam za OTprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz